DKS Oppland, Oppland fylkeskommune
Postadresse: Postboks 988, 2626 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Kirkegata 76, 2626 Lillehammer
Telefon: 61 28 9000 • Nettsted: http://oppland.ksys.no
Småting
Produksjonsliste
Program

Småting

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Det er så mange SMÅTING, som de voksne ikke ser. Med sånne SMÅTING blir verden så mye mer.

SMÅTING er en forestilling/konsert for barn og for lekne voksne.

Publikum får være med på en reise hvor vi oppdager mye rart på veien. Spennende ting som voksne ofte overser, men som barn lar seg fascinere av. Disse oppdagelsene tar vi oss tid til å stoppe opp ved, leke med, fantasere rundt og tulle med.

Sangene er hovedsakelig skrevet av SMÅTINGs gitarist, Erik Damberg, men vi har tillatt oss å låne en og annen perle annenstedsfra også. Konserten blir fremført med swingende rytmer, mye humor, spilleglede, lek og moro, sang, tøys og tull, men noe er også stille, vakkert og magisk.

SMÅTING er en konsert som kan gjøres så å si hvor som helst og har en varighet på 35-40 minutter og den passer for barn fra 3 år. Forestillingen har ved flere anledninger vært på turne i barnehager – bl.a. i Telemark, Stokke kommune og Nissedal kommune.

Om utøvere og produsenter

 • Arrangert av: DKS Oppland, Oppland fylkeskommune
 • Kunstnere/grupper: SMÅTING
 • Produsent: Thor Kvande
 • Idé/opplegg: SMÅTING

Om kunstner / utøver / gruppe

Erik Damberg
Erik Damberg er utdannet musikklærer og har i tillegg en mastergrad fra Sydney, Australia.  Han jobber som freelans musiker, komponisk og er aktiv med egne og andres prosjekter.  Erik har flere plateutgivelser bak seg (den første som 10-åring i 1984 md LP’n «Hei, Hei Livet er Bra»)
I sitt eget studio produserer han også prosjekter for flere andre artister og band, og her er også Småting’s debut cd arrangert og innspilt. Erik er låtskriveren i Småting.

André Kassen
André Kassen har en master i utøvende musikk fra Universitetet i Agder. Han underviser til vanlig ved Skien kulturskole og Universitetet i Agder. I tillegg så spiller André Kassen i band som Michael Aadal Group, Scheen Jazzorkester, Hymne, Suurøid m.fl.

Ingrid Nåvik Grønlund
Ingrid Nåvik Grønlund jobber til daglig som produsent, inspektør og sang-/ korlærer ved Bamble kulturskole. I tillegg er hun frilanssanger og har mange prosjekter som både soloartist og sammen med andre musikere. Ingrid er utdannet musikk- og korpedagog ved bl.a. Universitetet i Oslo


 


Medvirkende

 • SMÅTING
 • Erik Damberg (gitar)
 • André Kassen (saxofon)
 • Ingrid Nåvik Grønlund (sang)

Multimedia og vedlegg

Bilder

Småting
Foto: Nn
SMÅTING1
Foto: SMÅTING
Musikk
Trinn: 3 år - 5 år
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Turnélegger Ann-Kristin Helleberg tlf: 958 66 740         epost: ann-kristin.helleberg@oppland.orgProdusent Thor Kvande tlf: 97 16 44 85               epost: thor.kvande@oppland.org
Kontaktperson utøver
Ingrid Nåvik Grønlund tlf: 481 64 978
Programlengde
30-40 min
Maks publikumsantall
50
Arena / rom
Fellesrom i barnehage
Oppriggingstid
20 min.
Nedriggingstid
15 min.
Arrangører
Arrangert av:
DKS Oppland, Oppland fylkeskommune
Produsent:
Thor Kvande
Medvirkende
 • Erik Damberg (gitar)
 • André Kassen (saxofon)
 • Ingrid Nåvik Grønlund (sang)