Tilbake
Skriv ut

Forfatterbesøk: Camilla Kuhn

Camilla Kuhn var boklek-forfatter i Oppland i 2018 og møtte derigjennom alle skolestartere i fylket på bibliotekene. Hun sier selv at under boklek føltes det som om barna ble proppfulle av ting de ville fortelle, dele med henne, tegne, vise frem, men så forsvant hun liksom og barna gikk derfra som små udetonerte bomber. Derfor er Camilla ekstra glad for å kunne møte de samme barna igjen og ha et forlenget forfatterbesøk, som inkluderer verksted og lek, der barna sitter igjen med en ting de har laget, som de er stolte av.

Opplegget baserer seg på bøkene Lunda på rideskole og Løs tann, som tar for seg dette med å glede seg, men oppdage at ting ikke ble akkurat slik en hadde tenkt (men kan være fint likevel). Camilla bruker hele kroppen i formidlingen og er leken, morsom og inspirerende.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: DKS Oppland, Oppland fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Camilla Kuhn er en av Norges fremste illustratører og barnebokforfattere. Kuhn vokste opp på Rykkinn og Bærums Verk. Hun studerte to år ved Oslo tegne- og maleskole og siden grafisk design ved Central Saint Martins College of Art and Design (CSM) i London. Hun har særlig arbeidet med billedbøker og lettlestbøker for de aller ferskeste leserne, og bestreber seg på å lage bøker som selv om de er enkle, skal være litt uforutsigbare og veldig morsomme.