Tilbake
Skriv ut

Star Wårs (med Å)

Når vi leker, er det ikke alltid like enkelt – eller viktig – å holde seg til den originale historien. Og noen ganger kan det bli like bra, eller til og med bedre, om vi blander historiene litt!

For hvordan var det nå igjen; minner ikke Star Wars veldig om våre egne, mer tradisjonelle eventyr, med riddere, prinsesser, og skumle slemminger som må overvinnes?

På 40 minutter serverer skuespillerne – godt hjulpet av barna selv - en forestilling full av latter og gisp – og masse musikk - som passer like godt for alle, enten de elsker historien Star Wars, eller aldri har hørt den før.

Lærerveiledning

Last ned:

Produksjonene i DKS skal være til for alle elever. Dersom dere har behov for tilpasning for å kunne inkludere alle, ta kontakt med turnélegger Jofrid Sørskog: jofrid.sorskog@oppland.org.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: DKS Oppland, Oppland fylkeskommune
  • Produsent: Forestillingen er tilpasset DKS etter støtte fra Akershus DKS og praktisk tilrettelagt av Akershus Teater.

Om kunstner / utøver / gruppe

Det er ekstremsport når Madam Pysj gyver løs på den kjente historien de fleste kjenner til, men ikke kommer til å kjenne igjen. Kompaniets konsept går ut på å ta det kjente og kjære og demontere det til kun tanken om hvor det hele startet som står igjen.

Kompaniet er et hybridteater hvor medlemmenes utdanning og fagkunnskaper strekker seg på tvers av de estetiske feltene innenfor kulturen, og er med dette nærmest et kunstnerkollektiv å regne i sin tilnærming til produksjon av scenekunst.

Regi og manusforfatter: Joakim Borgen

Lyddesigner og medforfatter: Bror Kristiansen

Komponist: Håvard Gressum Antonsen

Scenografi og kostyme: Ingrid Granrud Veiersted