Tilbake
DKS Oppland/ Thomas Bjerke
DKS Oppland
Filmverkstedet i Oppland
Filmverkstedet i Oppland
Filmverkstedet i Oppland
Skriv ut

Skolefilmbussen VGS

Verkstedet innledes med en innføring i filmspråket, og avsluttes med premierevisning av filmene som er blitt produsert i løpet av skoledagen.

Skolefilmbussen er selve manifesteringen av Filmverkstedet i Opplands metode om læring gjennom praktisk arbeid, i små grupper og med tett oppfølging fra unge og erfarne veiledere.

Forberedelser, opptak og redigering blir gjort på iPader, alt under kyndig veiledning av dyktige instruktører fra Filmverkstedet i Oppland, alle med bakgrunn fra Den norske filmskolen.

MUSIKKVIDEO
Lag musikkvideo for noen av Opplands mest talentfulle musikere. Elevene kan velge mellom låter innen en rekke ulike musikalske genre, og gjøre sine personlige tolkninger av disse gjennom egne videouttrykk.

INTERVJU
Intervju av en generasjon. En kjent person stiller viktige spørsmål om hvordan det er å være ung i Oppland i dag. Elevene svarer, og redigerer spørsmål og svar sammen til hele intervjuer.

OPPLANDS DÅRLIGSTE UNNSKYLDNING
Opplands dårligste unnskyldning gir eleven mulighet til å la kreativiteten blomstre i jakten på rare, morsomme, skumle, spektakulære eller rørende unnskyldninger for hvorfor leksene ikke er blitt gjort.

ACTIONFILM
Lag actionfilm med dere selv og Hollywoodstjerner i hovedrollene, med sverd, skytevåpen, bomber og eksplosjoner.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: DKS Oppland, Oppland fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Filmverkstedet i Oppland