Utforsk våre produksjoner og se hva som skjer!

Gå til kommune eller skole

DKS - Oppland

DKS Oppland, Oppland fylkeskommune

Postadresse: Postboks 988, 2626 LILLEHAMMER

Besøksadresse: Kirkegata 76, 2626 Lillehammer

Telefon: 61 28 9000

Kontaktperson:

Antall hendelser: 197

Velg dato / Periode
Mars
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør
Søn
9
25
26
27
28
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31
Tirsdag 26. mars. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 08:00 - 10:15
    Lidar skule30 deltakere: 4. trinn, 5. trinn

     Varighet pr opplegg: 135 min (3x45 min)

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 10:05
    Lesjaskog skule52 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Tirsdag 26. mars. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 12:30
    Biristrand skole5 deltakere: 6. trinn
    Fåvang skole20 deltakere: 6. trinn
    Skrinnhagen skole20 deltakere: 6. trinn

    Omvisning og verksted ved Lillehammer Kunstmuseum
    Varighet: ca 3 timer inkl. spisepause
    Kjøretid kommer i tillegg.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:50
    Engesvea skole15 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
    Søre Ål skole67 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00 - 14:15
    Ulnes Montessoriskule15 deltakere: 4. trinn, 5. trinn

     Varighet pr opplegg: 135 min (3x45 min)

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:00 - 13:35
    Lesja skule129 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Onsdag 27. mars. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 10:05
    Sel skule41 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 10:15
    Søre Ål skole48 deltakere: 5. trinn

    Varighet pr forestilling: 45 min

  • 12:00 - 12:45
    Søre Ål skole53 deltakere: 6. trinn

    Varighet pr forestilling: 45 min

Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Onsdag 27. mars. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 13:00
    Blomhaug skole41 deltakere: 6. trinn
    Snertingdal skole17 deltakere: 6. trinn

    Omvisning og verksted ved Lillehammer Kunstmuseum
    Varighet: ca 3 timer inkl. spisepause
    Kjøretid kommer i tillegg.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:50
    Søre Ål skole67 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
  • 11:30 - 12:20
    Søre Ål skole67 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:00 - 13:35
    Heidal skule82 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 16:30

    Start er satt til 1,5 time før forestilling, slik at det er tid til omvisning først.

    HES/HEA - VG2
    45 elever + 5 lærere
    Elevtall oppdatert pr. 20.9.


Torsdag 28. mars. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • Bach Goes Hip HopMusikk
  • Varighet: 35 min
  • Torsdag 28. mars. 2019
  • Skjåk barne- og ungdomsskule
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 10:05
    Skjåk barne- og ungdomsskule136 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 10:15
    Søre Ål skole49 deltakere: 7. trinn

    Varighet pr forestilling: 45 min

  • 12:00 - 12:45
    Vingar skole47 deltakere: 5. trinn, 6. trinn

    Varighet pr forestilling: 45 min

Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Torsdag 28. mars. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:20 - 13:55
    Loar skule 152 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Fredag 29. mars. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Fredag 29. mars. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 12:30
    Gjøvik skole54 deltakere: 6. trinn

    Omvisning og verksted ved Lillehammer Kunstmuseum
    Varighet: ca 3 timer inkl. spisepause
    Kjøretid kommer i tillegg.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 10:15
    Ekrom skole42 deltakere: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
    Vingar skole28 deltakere: 7. trinn

    Varighet pr forestilling: 45 min

  • 12:00 - 12:45
    Vingrom skole47 deltakere: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr forestilling: 45 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:35
    Kvam skule89 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:50
    Vingrom skole75 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Mandag 1. april. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Ringebu skole112 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Mandag 1. april. 2019
  • DKS Oppland
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:45

    Den kulturelle skolesekken Oppland, Kirkegt., Lillehammer

Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Mandag 1. april. 2019
  • Snertingdal skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Mandag 1. april. 2019
  • Lunner barneskole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:45 - 10:25
    Lunner barneskole89 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

  • 11:50 - 12:30
    Lunner barneskole89 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Mandag 1. april. 2019
  • Grande skole
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00
    Grande skole36 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:30 - 14:05
    Harpefoss skule96 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Tirsdag 2. april. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Tirsdag 2. april. 2019
  • Vindingstad skole
Tidspunkt og deltakere
  • 08:30
    Vindingstad skole26 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.
    Elevene på 1. trinn (53) fordeles på to opplegg.

  • 11:00
    Vindingstad skole27 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Tirsdag 2. april. 2019
  • Bjørnsveen ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
  • 08:50 - 09:35
    Bjørnsveen ungdomsskole72 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 10:35 - 11:20
    Bjørnsveen ungdomsskole72 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 12:00 - 12:45
    Bjørnsveen ungdomsskole72 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Tirsdag 2. april. 2019
  • Bergerbakken skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Bergerbakken skole88 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

  • 10:30 - 11:10
    Bergerbakken skole88 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 10:05
    Fåvang skole164 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
    Venabygd Montessoriskule53 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Tirsdag 2. april. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 13:00
    Kopperud skole55 deltakere: 6. trinn

    Omvisning og verksted ved Lillehammer Kunstmuseum
    Varighet: ca 3 timer inkl. spisepause
    Kjøretid kommer i tillegg.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:30 - 14:05
    Midtbygda skule160 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Onsdag 3. april. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Onsdag 3. april. 2019
  • Toso skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Toso skole133 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 3. april. 2019
  • Skrinnhagen skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00
    Kapp skole19 deltakere: 5. trinn

    Heldagsopplegg

Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Onsdag 3. april. 2019
  • Snertingdal skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:45
    Snertingdal skole41 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Onsdag 3. april. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 13:00
    Vindingstad skole50 deltakere: 6. trinn

    Omvisning og verksted ved Lillehammer Kunstmuseum
    Varighet: ca 3 timer inkl. spisepause
    Kjøretid kommer i tillegg.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 11:30
    Gran ungdomsskole77 deltakere: 8. trinn

    9. og 10. klasse kan ikke delta på grunn av pryouke og prøvemuntlig.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:35 - 11:10
    Otta skole153 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.
    Skolen fordeler elevene på to konserter.

  • 12:00 - 12:35
    Otta skole153 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.
    Skolen fordeler elevene på to konserter.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 3. april. 2019
  • Lundstein skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Onsdag 3. april. 2019
  • Biri ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
  • 13:00 - 13:45
    Biri ungdomsskole88 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Onsdag 3. april. 2019
  • Torpa barne- og ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
Torsdag 4. april. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00
    Kapp skole19 deltakere: 5. trinn

    Heldagsopplegg

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:15 - 09:50
    Skåbu oppvekstsenter27 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
    Sødorp skule151 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Torsdag 4. april. 2019
  • Odnes skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:40 - 11:10
    Jevnaker skole117 deltakere: 10. trinn, 8. trinn, 9. trinn

    bygdekino på skolen?

  • 12:45 - 14:15
    Jevnaker skole117 deltakere: 10. trinn, 8. trinn, 9. trinn
Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Torsdag 4. april. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 13:00
    Dokka barneskole57 deltakere: 6. trinn

    Omvisning og verksted ved Lillehammer Kunstmuseum
    Varighet: ca 3 timer inkl. spisepause
    Kjøretid kommer i tillegg.

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Torsdag 4. april. 2019
  • Fryal skole
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00 - 12:40
    Fryal skole123 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Torsdag 4. april. 2019
  • Vardal ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00 - 12:45
    Vardal ungdomsskole56 deltakere: 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 13:15 - 14:00
    Vardal ungdomsskole56 deltakere: 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:30 - 14:05
    Barhaug skole125 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Fredag 5. april. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 08:30 - 10:00
    Harestua skole157 deltakere: 10. trinn, 8. trinn, 9. trinn

    bygdekino på skolen?

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Fredag 5. april. 2019
  • Dokka barneskole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:15 - 09:55
    Dokka barneskole98 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

  • 11:45 - 12:25
    Dokka barneskole98 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:35
    Lalm skule56 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
    Vågåmo skule118 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

  • 12:00 - 12:35
    Vågåmo skule118 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Fredag 5. april. 2019
  • Reinsvoll ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:45
    Reinsvoll ungdomsskole64 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 12:00 - 12:45
    Reinsvoll ungdomsskole64 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 12:30 - 14:00
    Lunner ungdomsskole189 deltakere: 10. trinn, 8. trinn, 9. trinn

    bygdekino på skolen?

Mandag 8. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Mandag 8. april. 2019
  • Harestua skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Harestua skole152 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Mandag 8. april. 2019
  • Kopperud skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00
    Kopperud skole26 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.
    Elevene på 1. trinn (52) fordeles på to opplegg.

  • 11:30
    Kopperud skole26 deltakere: 1. trinn
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Mandag 8. april. 2019
  • Lena ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:55 - 10:40
    Lena ungdomsskole67 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 12:10 - 12:55
    Lena ungdomsskole67 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 13:20 - 14:05
    Lena ungdomsskole67 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Mandag 8. april. 2019
  • Grua skole
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00 - 12:40
    Grua skole 94 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Tirsdag 9. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Tirsdag 9. april. 2019
  • Brandbu barneskole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Bjoneroa b/u skole22 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
    Brandbu barneskole90 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

  • 10:30 - 11:10
    Brandbu barneskole90 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Tirsdag 9. april. 2019
  • Blomhaug skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30
    Blomhaug skole40 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.



Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Tirsdag 9. april. 2019
  • Skreia ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 10:15
    Skreia ungdomsskole75 deltakere: 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 12:15 - 13:00
    Skreia ungdomsskole75 deltakere: 10. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Tirsdag 9. april. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Tirsdag 9. april. 2019
  • Gjøvik bibliotek & litteraturhus
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00
    Steinerskolen Gjøvik-Toten3 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket


Onsdag 10. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Onsdag 10. april. 2019
  • Grymyr skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Grymyr skole32 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Onsdag 10. april. 2019
  • Raufoss ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:45
    Raufoss ungdomsskole71 deltakere: 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 10:30 - 11:15
    Raufoss ungdomsskole51 deltakere: 10. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

  • 12:00 - 12:45
    Raufoss ungdomsskole51 deltakere: 10. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
  • Et møte med kunstVisuell kunst
  • Varighet: 180
  • Onsdag 10. april. 2019
  • Lillehammer Kunstmuseum
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30 - 12:30
    Grande skole27 deltakere: 6. trinn
    Torpa barne- og ungdomsskole17 deltakere: 6. trinn

    Omvisning og verksted ved Lillehammer Kunstmuseum
    Varighet: ca 3 timer inkl. spisepause
    Kjøretid kommer i tillegg.

Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 10. april. 2019
  • Gjøvik bibliotek & litteraturhus
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30
    Gjøvik skole40 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket

  • 12:00

    Varighet pr opplegg: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Onsdag 10. april. 2019
  • Fredheim skole Gran
Tidspunkt og deltakere
  • 12:30 - 13:10
    Fredheim skole Gran55 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Torsdag 11. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Torsdag 11. april. 2019
  • Moen skole - Gran
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Moen skole - Gran73 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Torsdag 11. april. 2019
  • Gjøvik bibliotek & litteraturhus
Tidspunkt og deltakere
  • 09:30
    Fredheim skole Gjøvik19 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket

  • 11:30
    Fredheim skole Gjøvik20 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket

Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Torsdag 11. april. 2019
  • Kopperud skole
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:45
    Kopperud skole88 deltakere: 8. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Torsdag 11. april. 2019
  • Jaren skole
Tidspunkt og deltakere
  • 12:45 - 13:25
    Jaren skole68 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • To Gear a JoanVisuell kunst
  • Varighet: 45
  • Torsdag 11. april. 2019
  • Steinerskolen Gjøvik-Toten
Tidspunkt og deltakere
  • 13:00 - 13:45
    Steinerskolen Gjøvik-Toten16 deltakere: 10. trinn, 9. trinn

    Varighet pr opplegg: 45 min.
    Forestillingen vises i et lokale ryddet for pulter. Helst et rom med god akustikk.
    Se merknad om publikumsplassering.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Fredag 12. april. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Fredag 12. april. 2019
  • Sanne skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Sanne skole58 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Fredag 12. april. 2019
  • Trintom skole
Tidspunkt og deltakere
  • 12:30 - 13:10
    Trintom skole101 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Tirsdag 23. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Tirsdag 23. april. 2019
  • Hammartun skole
Tidspunkt og deltakere
Onsdag 24. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 24. april. 2019
  • Bøverbru skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 24. april. 2019
  • Jørstadmoen skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 24. april. 2019
  • Reinsvoll skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 24. april. 2019
  • Follebu skole
Tidspunkt og deltakere
  • 11:30
    Follebu skole21 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Torsdag 25. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Torsdag 25. april. 2019
  • Fjerdum skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00
    Fjerdum skole18 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Torsdag 25. april. 2019
  • Korta skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:40
    Korta skole24 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

  • 11:20
    Korta skole24 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Torsdag 25. april. 2019
  • Forset skole
Tidspunkt og deltakere
  • 11:30
    Forset skole17 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Fredag 26. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • GodtegrisenLitteratur
  • Varighet: 60
  • Fredag 26. april. 2019
  • Raufoss skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00
    Raufoss skole24 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

  • 11:30
    Raufoss skole24 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Fredag 26. april. 2019
  • Vingar skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Fredag 26. april. 2019
  • Vingrom skole
Tidspunkt og deltakere
  • 11:30
    Vingrom skole19 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Mandag 29. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Mandag 29. april. 2019
  • Søre Ål skole
Tidspunkt og deltakere
Tirsdag 30. april. 2019
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Tirsdag 30. april. 2019
  • Kringsjå skole
Tidspunkt og deltakere
Mandag 6. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Mandag 6. mai. 2019
  • Røyslimoen skole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00
    Vingar skole27 deltakere: 7. trinn

    Varighet pr opplegg: 90 min.

Tirsdag 7. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Tirsdag 7. mai. 2019
  • Ekrom skole
Tidspunkt og deltakere
  • 08:30
    Ekrom skole20 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Onsdag 8. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 8. mai. 2019
  • Sel bibliotek
Tidspunkt og deltakere
  • 08:30
    Sel skule4 deltakere: 1. trinn, 2. trinn

    Varighet: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 08:30
    Korta skole26 deltakere: 7. trinn

    Varighet pr opplegg: 90 min.

  • 11:30
    Korta skole26 deltakere: 7. trinn

    Varighet pr opplegg: 90 min.

Produksjonsinformasjon
  • F-ordet - Marta BreenLitteratur
  • Varighet: 60 minutter
  • Onsdag 8. mai. 2019
  • Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avd. Otta
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 8. mai. 2019
  • Heidal bibliotek
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00
    Heidal skule10 deltakere: 1. trinn

    Varighet: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket.

Torsdag 9. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Torsdag 9. mai. 2019
  • Lesjaskog skule
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 11:30
    Raufoss skole42 deltakere: 7. trinn

    Varighet pr opplegg: 90 min.

Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Torsdag 9. mai. 2019
  • Lesja skule
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00
    Lesja skule10 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Fredag 10. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Fredag 10. mai. 2019
  • Otta bibliotek
Tidspunkt og deltakere
  • 08:50
    Otta skole22 deltakere: 1. trinn

    Varighet: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket.

  • 11:00
    Otta skole22 deltakere: 1. trinn

    Varighet: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 11:45
    Thune skole21 deltakere: 7. trinn

    Varighet pr opplegg: 90 min.

Mandag 13. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Mandag 13. mai. 2019
  • Gjøvik skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Gjøvik skole79 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Gjøvik skole79 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
    Steinerskolen Gjøvik-Toten23 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • F-ordet - Marta BreenLitteratur
  • Varighet: 60 minutter
  • Mandag 13. mai. 2019
  • Lena-Valle videregående skole, avd. Valle
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Tirsdag 14. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Tirsdag 14. mai. 2019
  • Kopperud skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Kopperud skole87 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Kopperud skole87 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Onsdag 15. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Onsdag 15. mai. 2019
  • Snertingdal skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Redalen skole26 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
    Snertingdal skole69 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Onsdag 15. mai. 2019
  • Lundstein skole
Tidspunkt og deltakere
  • 13:00 - 13:35
    Lundstein skole37 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Torsdag 16. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Torsdag 16. mai. 2019
  • Skrinnhagen skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Biristrand skole22 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
    Skrinnhagen skole58 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Skrinnhagen skole58 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Mandag 20. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Mandag 20. mai. 2019
  • Etnedal skule
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Etnedal skule61 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Mandag 20. mai. 2019
  • Grande skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Grande skole61 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Grande skole61 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Mandag 20. mai. 2019
  • Vestre Slidre skule
Tidspunkt og deltakere
  • 13:15 - 13:55
    Vestre Slidre skule87 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Tirsdag 21. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Tirsdag 21. mai. 2019
  • Bagn skule
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Bagn skule78 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Tirsdag 21. mai. 2019
  • Fredheim skole Gjøvik
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Fredheim skole Gjøvik98 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Fredheim skole Gjøvik98 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Tirsdag 21. mai. 2019
  • Hedalen barne- og ungdomsskole
Tidspunkt og deltakere
Onsdag 22. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Onsdag 22. mai. 2019
  • Blomhaug skole
Tidspunkt og deltakere
  • 08:45 - 09:20
    Blomhaug skole84 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Blomhaug skole84 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Onsdag 22. mai. 2019
  • Nord-Aurdal barneskole
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Onsdag 22. mai. 2019
  • Dovre folkebibliotek
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00
    Dombås skole 15 deltakere: 1. trinn
    Dovre skule8 deltakere: 1. trinn

    Varighet: 60 min. forfatterbesøk + 45 min. opplegg i regi av biblioteket.

Torsdag 23. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Torsdag 23. mai. 2019
  • Vindingstad skole
Tidspunkt og deltakere
  • 08:30 - 09:05
    Vindingstad skole88 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Vindingstad skole88 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Torsdag 23. mai. 2019
  • Skjåk barne- og ungdomsskule
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Torsdag 23. mai. 2019
  • Vang barne- og ungdomsskule
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Torsdag 23. mai. 2019
  • Loar skule
Tidspunkt og deltakere
  • 13:10
    Loar skule 20 deltakere: 1. trinn

    Varighet pr opplegg: 60 min.

Fredag 24. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Fredag 24. mai. 2019
  • Thune skole
Tidspunkt og deltakere
  • 08:30 - 09:05
    Thune skole45 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Fredag 24. mai. 2019
  • Lidar skule
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:40
    Lidar skule61 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Produksjonsinformasjon
  • D for tigerLitteratur
  • Varighet: 60
  • Fredag 24. mai. 2019
  • Vågåmo skule
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • TulleruskMusikk
  • Varighet: 40 min
  • Fredag 24. mai. 2019
  • Rogne skule
Tidspunkt og deltakere
  • 13:00 - 13:40
    Rogne skule82 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr konsert: 40 min

Mandag 27. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Mandag 27. mai. 2019
  • Raufoss skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Raufoss skole84 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Raufoss skole84 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Tirsdag 28. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Tirsdag 28. mai. 2019
  • Bøverbru skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Bøverbru skole71 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Tirsdag 28. mai. 2019
  • Reinsvoll skole
Tidspunkt og deltakere
  • 12:30 - 13:05
    Reinsvoll skole84 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Onsdag 29. mai. 2019
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Onsdag 29. mai. 2019
  • Korta skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Korta skole91 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

  • 11:00 - 11:35
    Korta skole91 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Mandag 3. juni. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • kl ?
    Nordli skole79 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Mandag 3. juni. 2019
  • Harpefoss skule
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Harpefoss skule53 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Mandag 3. juni. 2019
  • Midtbygda skule
Tidspunkt og deltakere
  • 13:00 - 13:35
    Midtbygda skule99 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:30 - 14:05
    Toten Montessoriskole50 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Tirsdag 4. juni. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • kl ?

    Lena-Valle vgs avd. Valle (20 elever) er ønsker å delta høsten 2018 i stedet for våren 2019.

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Tirsdag 4. juni. 2019
  • Barhaug skole
Tidspunkt og deltakere
  • 09:15 - 09:50
    Barhaug skole70 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
    Skåbu oppvekstsenter15 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:35
    Kapp skole108 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.
    Skolen fordeler elevene på to konserter.

  • kl ?
    Kapp skole108 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.
    Skolen fordeler elevene på to konserter.

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Tirsdag 4. juni. 2019
  • Kvam skule
Tidspunkt og deltakere
  • 13:00 - 13:35
    Kvam skule50 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Onsdag 5. juni. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • kl ?
    NTG Lillehammer60 deltakere:

    Totalt 90 elever. Fordeles på to dager.
    Ønsker uke 23

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Onsdag 5. juni. 2019
  • Ringebu skole
Tidspunkt og deltakere
  • 08:30 - 09:05
    Ringebu skole62 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Totenviken skole87 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Onsdag 5. juni. 2019
  • Fåvang skole
Tidspunkt og deltakere
  • 12:00 - 12:35
    Fåvang skole95 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:30 - 14:05
    Vilberg skole112 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Torsdag 6. juni. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Stange skole178 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Torsdag 6. juni. 2019
  • Sødorp skule
Tidspunkt og deltakere
  • 09:00 - 09:35
    Sødorp skule84 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn

    Varighet pr opplegg: 35 min

Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 13:30 - 14:05
    Kolbu skole150 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.

Produksjonsinformasjon
  • Danse, sa felaMusikk, Kulturarv, Scenekunst
  • Varighet: 35
  • Torsdag 6. juni. 2019
  • Venabygd Montessoriskule
Tidspunkt og deltakere
Fredag 7. juni. 2019
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
Produksjonsinformasjon
Tidspunkt og deltakere
  • 10:00 - 10:35
    Hoffsvangen skole96 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.
    Skolen fordeler elevene på to konserter.

  • 11:50 - 12:25
    Hoffsvangen skole96 deltakere: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn

    Varighet pr konsert: 35 min.
    Skolen fordeler elevene på to konserter.

Målgruppe
Uttrykksform
Åpne filter